Klapphuset & more …

Klapphuset KalmarNu är sommaren nästan över och jag ligger lite efter med rapporteringen med vad som här hänt. Jag var inte så pigg, har rest olika gånger till Tyskland och var på semester i England. Resterande tid delades upp mellan vävningen, hushållet och trädgarden.IMG_2864

 

 

Med Sydostvävarna (Riksforeningen för Handvävning) hade vi vår  sommaraktivitet i Klapphuset i Kalmar: Vi skurade mattor och hade fika/lunch i gröngräset medan mattorna hängde över räcken för torkning.

IMG_3040

 

 

Inom ABF hade vi var traditionella insprirationsdag för vävcirklarna i Nybro. Vi besökte damastväverskor och Mary, Lena och Yvonne hade packad upp fina alster . Men också deras kluriga konstruktioner för att förenkla damastvävningen var väldigt imponerande.

I vävstugan har vi klippt ner en del vävar och varpat en del nya vävar, men en stor del av tiden använde vi för förberedningen av vår utställning på      Kristdaladagen   som är i morgon !!!

Mer om allt kommer snart !

 

Annonser
Det här inlägget postades i Blandat, I vävstugan, Sydostvävarna & Riksvävarna och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s