Kristdaladagen 2015

IMG_0240Efter lite datorstrul & andra problem kan jag nu äntligen  berätta hur vi hade det på Kristdaladagen. Det var otroligt fint väder och kl 8  var vi redan  på torget för att bygga upp vår monter. Vi fick låna tältet av samhällsföreningen och stod på en ny plats – direkt i hörnan, så att alla som kom från Konsum hade vägen forbi oss. Det fanns många trevliga utställare, hoppborgen och en del uppträden på scenen. Redan 2 timmar innen uppträdandet cirkulerade en del barn runt på väntan på ”Pettson & Findus”. Vi fick komponera vår utställning på nytt pga nya platsen och eftersom vi fick placera våra lotterivinster på en ny skärmvägg – då var det att klura ut, hur man skulle hänga upp/presentera sakerna.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi var glada att vi fick mycket beröm och att det fanns många som gärna ville köpa några av våra vävnader, men var besviken att det ”bara” var en utställning. Vissa saker fanns ju som vinster i vår lotteri och huvudvinsten = en dubbelsidig trasmatta , fick en ny glad ägare från Oskarshamn. IMG_3429Många samtal under dagen handlade om vävning, material, skedtäthet mm. Tiden gick snabbt och med allas hjälp hade vi plockad ihop inom 20 minuter.

Som tur har jag en stor bil som rymde allt. På måndag tog vi in allt i vävstugan, men det var lite bökig eftersom man hade grävt upp vägen till vävstugan för att lägga en dränering för vår källarvägg                               ( = innerklimatet i vävstugan är bättre nu  !!! ).

Vi tackar samhällsföreningen för hjälpen och gratulerar för en lyckad Kristdaladagen 2015.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.